top of page

Team

Ontmoet hier de bestuursleden van Be-Come

file2.jpg.jpeg

Matthieu Hoogerwerf – Voorzitter

"Acties zeggen meer dan woorden. In plaats van praten over een betere wereld wil ik mijn kennis en vaardigheden delen met mensen om stap voor stap een wereld te bereiken waarin eenieder de mogelijkheid heeft zich te ontwikkelen naar zijn of haar volledige potentieel."

Teun van Blijderveen – Penningmeester

"Ik zie de wereld als een plek vol mogelijkheden, vol kansen op ontwikkeling. Waar ik in geloof, waarin ik mijn hart verloren heb, is de ontwikkeling van mensen die zo weinig hebben, maar zoveel kunnen. Dat is waar ik aan bijdraag."

Bram Averesch – Secretaris

"Het helpen van de mensen die weinig middelen hebben, maar veel kunnen bereiken, daar zet ik mij graag voor in. Een helpende hand van ons geeft hen de mogelijkheid om in de toekomst op eigen benen te kunnen staan."

Helma Boorsma – Sponsoring & Communicatie

"Alles wat we aandacht geven groeit. Als moeder merk ik iedere dag weer dat kinderen groeien van liefde, aandacht, kunnen leren en dan kan ik nog wel even doorgaan. Delen met anderen waar dat niet vanzelfsprekend is, geeft kinderen een kans. Hoop op een toekomst. Daar draag ik graag aan bij."

bottom of page