top of page

SPONSORING

Voeding, school, kleding en gezondheidszorg: dat zijn de belangrijkste zaken die wij de weeskinderen willen bieden. Om onze projecten beter te kunnen ondersteunen is het van belang dat we de financiële bijdrage verhogen. Er gaat helaas te weinig geld naar de projecten en daardoor kunnen we onvoldoende aan de zelfredzaamheid werken. Om die reden is Be-Come op zoek naar nieuwe sponsoren om het leven van de
kinderen een stukje beter te maken. Als u wilt helpen zijn er drie opties om Be-Come financieel te steunen:

Eenmalige bijdrage voor een project:

U kunt er voor kiezen om eenmalig een bijdrage te doen. Dit geld gaat naar projecten of problemen die momenteel spelen. (Bij grotere bedragen is het mogelijk om te schenken via een akte; dit biedt belastingvoordeel.)

Maandelijkse bijdrage:
Als u Be-Come maandelijks steunt, helpt u daarmee om het leven van de weeskinderen van de belangrijkste levensbehoeften te voorzien. Uw geld wordt gebruikt voor het kopen en verbouwen van voedsel, voor schoolgeld, voor nieuwe kleding en eventuele medische zorg.

Wilt u een eenmalige of maandelijks bijdrage doen? Dan kunt u uw bijdragen overmaken op rekeningnummer NL 85 RABO 0109511913 ter name van Be-Come.

Kindsponsoring:
Met het sponsoren van een kind draagt u bij aan de dagelijkse kosten voor levensonderhoud, school, kleding en medicatie. Het zou fantastisch zijn als we voor elk kind in Boma Letu een sponsor zouden kunnen vinden.

Het sponsorbedrag voor een kind per maand bedraagt € 40. Dit bedrag is zo opgebouwd:

  • kleding à € 2

  • eten à € 30

  • school à € 6,50

  • onvoorziene kosten à € 1,50

Wilt u starten met het sponsoren van een kind? Fantastisch! Stuur een mailtje naar info@be-come.nl en wij reageren zo snel mogelijk.

bottom of page